|

|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jolanta Matula Ledwie wtajemniczony Festiwalowiec
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 12:02 pm Temat postu: PIES zanaleziony na festiwalu - PILNE |
|
|
Witam,
dnia 02.09.2007 (niedziela), około 20/45, razem z moimi dziećmi wsiadł do autobusu jadącego do Katowic pies.
Opis:
mieszaniec, średniej wielkości, gładkowłosy, czarny - podpalany, długi ogon, "klapnięte" uszy, na szyi metalowa kolczatka. Bardzo łagodny. Młody, wiek "na oko", około 1 do 3 lat, la nie mam pewności.
Pies wysiadł na przystanku w centrum Katowic i poszedł z moimi dziećmi do domu.
Bardzo możliwe, że zaginął któremuś z uczestników festiwalu. Pies na razie przebywa u nas w domu ale, jeżeli nie znajdziemy dla niego opiekuna, bedziemy musieli oddac go do schroniska - szkoda psa!!!
Każdego, kto wiedziałby coś na temat właściciela zwierzecia, lub chciałby psiaka zaadoptować, lub wziąć na przechowanie do czasu znalezienia właściciela prosimy o pilny kontakt:
tel: (032) 2 519 227
Jola - 609 417 992
Marta - 605 043 284
Karol - 695 978 969
e-mail: algaem@interia.pl
Niedługo będę miała zdjęcia więc jesli ktokolwiek będzie zainteresowany, chętnie prześlę |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 2:28 pm Temat postu: zdjęcia |
|
|
| już mam zdjęcie psa - mogę wysłać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 2:37 pm Temat postu: prywatna wiadomość |
|
|
| przyszła mi informacja, że mam prywatną wiadomość. Niestety nie wiem jak ją odczytać. Byłabym wdzięczna osobie, która ją wysłała, za kontakt na maila: algaem@interia.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 8:45 am Temat postu: Odnalazł się właściciel psa!! :) |
|
|
Podziękowania dla wszystkich, którzy przejęli się losem psa znalezionego podczas Festiwalu Muzyki Celtyckiej w Będzinie dn. 02.09.2007 r.
Wczoraj po odnalazł się jego właściciel – Dominik.
Kolega Dominika przeglądał strony w necie i natknął się na zdjęcia psa. Potem dowiedziałam się, że pies zaginął w piątek (31.08.2007) w Sosnowcu, a nie w Będzinie, gdzie został znaleziony.
Psiak wabi się Farti (od farta – powiedział Dominik). Coś w tym musi być, ponieważ Dominik znalazł go porzuconego gdzieś w górach. Czyli Farti odnalazł się po raz drugi.
Spotkanie Fartiego i Dominika było taką radością i szczęściem dla obydwóch (nie mówiąc o nas), że nie da się tego opisać.
Jeszcze raz piękne dzięki wszystkim za pomoc
Jola |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|