| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Retah Festiwalowy Guru!!!

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 4:39 pm Temat postu: |
|
|
Ekhm... Retah bedzie wygłaszać swe przemówienie!
Kto jutro jedzie ze mną i Agape pociągiem, który odjeżdża o 9.28 z Głównego Dworca PKP w Katowicach, do Będzina??
Pees: Jak ktos sie wybiera, to gdzie się spotkamy ??  _________________ Zblanszowane Kabaczki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TeDy Festiwalowiec jak się patrzy!

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 5:08 pm Temat postu: |
|
|
| AMANATUS napisał(a): | | Retah napisał(a): | EE.....halo..jak to, że w sobote nie??? Nie jedziesz???? że jak..że wogóle...??
ja nie rozumiem...o co biega??? |
jakby ci to najproście wytłumaczyć w imieniu TeDyego... to będzie chyba tak:
"siła wyższa, smycz, gestapo, gps", lub jak kto woli "lojlność, miłóść, ważniejsze dobro" lub jak wolę ja: Mirela nie idzie do pracy więc ma wolne więc Dawid wolnego nie ma więc jedzie dopiero w niedzielę bo inaczej tasak w głowę... i pewnie pierdoła pojedzie sam pociągiem zamiast sie pouśmiechać szeroko coby go ktoś mógł zabrać
np. tak jak mój "rycerz na białym lub ..........(wpisz kolor autka) koniu "
ps. Maciek jeszcze raz strasznie ci dziękuję- jesteś wielki ! |
Tsa.. żadna siła wyższa, żadne gestapo.. :/ Brat ma urodziny i musze być, bo musze pomóc w przygotowaniach.. :/ A to, ze Moja Luba ma wolne nie ma nic z tym wspólnego...
A swoją drogą.... tydzień temu... Luba zajęta przez inngo mężczyzne.... zdala od Ciebie (amanatusa).... to było życie... ooo tak.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MaciekHMF Festiwalowy Guru!!!
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 5:14 pm Temat postu: |
|
|
| AMANATUS napisał(a): | | "rycerz na białym lub ..........(wpisz kolor autka) koniu " |
Koń jest czerwony, produkcji czeskiej i daaawno nie widział myjni ani odkurzacza, ale jeździ, jest bardzo narowisty (tak się mówi o koniach chyba, no nie??) i mało je, w dodatku taniej karmy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agape Festiwalowiec jak się patrzy!

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Gdyby nei to ze Retah juz mnei wziela pod uwage to napisala bym ze ja ale skoro jzu zostalam zlaiczona w ta dlugaaaa liste to nie musze etgo robic  _________________ Beltaine the best!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 9:32 pm Temat postu: |
|
|
No Agape...chyba jedziemy same  _________________ Zblanszowane Kabaczki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 11:07 pm Temat postu: |
|
|
Ale zawsze mozna to sobie tlumaczyc ze jedziemy we diwe a nie ze pojedynczo  _________________ Beltaine the best!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Negativ Festiwalowiec jak się patrzy!
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 11:09 pm Temat postu: |
|
|
| No ja niestety z moją drugą połówką jadę busem bo mamy te miesięczne. Szkoda tylko, że z Ośrodka Kultury z warsztatów będzie trzeba zapieprzać na zamek po odbiór rezerwacji a potem jechać do szkoły. Troszke latania i chyba z czegoś będę musiał zrezygnować. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AMANATUS Festiwalowiec jak się patrzy!
|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 12:27 am Temat postu: |
|
|
więc : nooo cerwony! pięknie- sama takim brykam jak prawowity władca się nie rzuca
TeDy... powiem krótko- nie ściemniaj... to co napisałam w tym wątku- sam mi powiedziałeś... to raz a dwa dzisiaj to aż cię skręcało żeby w jakikolwiek sposób M. dala znać że możesz jecać na ten festiwal, ona sama pojdzie na te urodziny:P _________________ ... natuska od ruska kupiła kaktuska a teraz się pluska ... bije mi....  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 7:53 am Temat postu: |
|
|
Noom... to ja kcę powiedzieć, że właśnie się zbieram..i za godzinke uderzam szturmować pociąg Do zobaczenia w Będzinie  _________________ Zblanszowane Kabaczki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 8:25 am Temat postu: |
|
|
| AMANATUS napisał(a): | więc : nooo cerwony! pięknie- sama takim brykam jak prawowity władca się nie rzuca
TeDy... powiem krótko- nie ściemniaj... to co napisałam w tym wątku- sam mi powiedziałeś... to raz a dwa dzisiaj to aż cię skręcało żeby w jakikolwiek sposób M. dala znać że możesz jecać na ten festiwal, ona sama pojdzie na te urodziny:P |
Co ty wygadujesz za pierdoły? Sama nie ściemniaj :/ Nie jade, bo ide na urodziny. A to, ze ide z nią jeszcze barziej uświadcza mnie w przekonaniu, że jednak nie moge jechać... :/ Dlatego skończ ściemniać, zę mi dziewczyna nie pozwoli bo ona w tej kwesti ma namniej do gadania, a tak poza tym to nie miała (przynajmniej mi nie mówiła), że ma coś przeciwko temu, zebym jechał... :/ Dlatego bez przesady i nie rób ze mnie niewiadomo kogo :/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 10:39 pm Temat postu: |
|
|
W takim pospolitym jezyku to by bylo"Lać"  _________________ Beltaine the best!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 10:57 pm Temat postu: |
|
|
To fto dojedzie jutro??  _________________ Zblanszowane Kabaczki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 3:55 am Temat postu: |
|
|
Otek...hahaahahahahaahahahahahaahahaha.....
TeDy- wiesz co? oburzyłeś się jakbym conajmniej zabiła ci kogoś z rodziny!!!! coś ty taki drażliwy na tym punkcie... cały czas żartujemy i śmiejemy się... hmmmm
czyżbym rzeczywiście trafiła w bardzo czuły punkt... a może jest tak jak napisałam, dlatego się tak wnerwiasz...
hahahaahahaahahahahaahahahahahaaaa
... ja wiem że dla faceta z komplekasami to najłatwiej wkurzyć nazwajac go po prostu pantofelkiem hahahahaahaaaa
toś mnie chłopie ubawił EOTek _________________ ... natuska od ruska kupiła kaktuska a teraz się pluska ... bije mi....  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 11:25 pm Temat postu: |
|
|
| AMANATUS napisał(a): | Otek...hahaahahahahaahahahahahaahahaha.....
TeDy- wiesz co? oburzyłeś się jakbym conajmniej zabiła ci kogoś z rodziny!!!! coś ty taki drażliwy na tym punkcie... cały czas żartujemy i śmiejemy się... hmmmm
czyżbym rzeczywiście trafiła w bardzo czuły punkt... a może jest tak jak napisałam, dlatego się tak wnerwiasz...
hahahaahahaahahahahaahahahahahaaaa
... ja wiem że dla faceta z komplekasami to najłatwiej wkurzyć nazwajac go po prostu pantofelkiem hahahahaahaaaa
toś mnie chłopie ubawił EOTek |
Właśnie takie coś mnie wkur... irytuje i właśnie dlatego sie oburzam
Nie lubie jak ktoś ściemnia, ze ktoś coś nie może (czego by bardzo chciał) bo niby ktoś mu na to nie powzwoli... Tak, trafiłaś w czuły punkt bo bardzo chciałem tam jechać i tam być... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 11:58 pm Temat postu: |
|
|
koniec tego tematu tutaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpowiem ci prywatnie !!! _________________ ... natuska od ruska kupiła kaktuska a teraz się pluska ... bije mi....  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|