FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
IV Festiwal 2006 - zaplanuj z nami

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum www.festiwal.beltaine.pl Strona Główna -> III FMC Zamek 2005 - dyskusja POFESTIWALOWA!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rafał Grzybek - Grzyb
Gość

PostWysłany: Sro Paź 05, 2005 6:59 pm    Temat postu: IV Festiwal 2006 - zaplanuj z nami Odpowiedz z cytatem

Zapomniałem hasła więc jako gość będę teraz. Mam propozycję do Was. CO prawda nie konsultowałem tego z BreTomkiem i Hoodym ale myślę, że mnie nie zeżreją jak wrzucę ten wątek. Czekamy na pomysły, na Wasz sugestie, kogo chcielibyście usłyszeć, z kim uczyć się tańczyć... itp. Pozdrawiam Was w imieniu Wszystkich Festiwalowców. Grzyb
Powrót do góry
Searleit
Festiwalowy Guru!!!

PostWysłany: Czw Paź 06, 2005 7:51 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hm... Powiem coś, co już padało w innych postach, w innych wątkach... Fajnie by było usłyszeć kogoś zza zachodniej granicy, chociaż nie tylko zachodniej... Wink
=>Matea<=
Festiwalowy Guru!!!

PostWysłany: Czw Paź 06, 2005 9:37 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja bym chciała usłuszyć kogoś z za morza ,z najlepiej z zielonej wyspy Wink Np. Brian Mc Combe Very Happy
No i przydało by się tez ,żeby Beltaini grali jako ostani ,żeby mozna było oczywiście swobodnie bisować Twisted Evil
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika  Wyślij prywatną wiadomość  Wyślij email 
Numer GG

Retah
Festiwalowy Guru!!!

PostWysłany: Czw Paź 06, 2005 4:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z wielką checia posłuchało by się kogoś z zielonej wyspy .......
Co do warsztatów to do muzycznych sie nie orientuje...ale tanecznych to te w tym roku były świetne i to mi wystarczy(a nóż widelec w przyszłym roku bede juz cos serio potrafic o ie mi kontuzja pozwoli...)
Co do Beltainów to dobrze by było gdyby grali ostatni i mogli bisować do woli (woli wiernych fanówSmile)
Hmmmm.... co by tu jeszcze...aha co do warsztatów tanecznych to moze udało by sie wykombinowac jakies mniejsze nasłonecznieie(moze zorganizować je troche póżniej) bo taniec w morderczym słońcu jest uciażliwy:).A tak wogóle co do tańca to może dla tych którzy w ciagu konzercików zespołów chcieli by pobrykać może znalazł by sie jakiś dechowaty podeścik(wiem ze chyba na 2 FMC było cos takiego)??
I to już chyba wszystko...jakby co, to jeszczew coś naszkrobię!!!
Pozzdrowienia dla wszystkich Smile
Numer GG

Searleit
Festiwalowy Guru!!!

PostWysłany: Pią Paź 07, 2005 4:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale naprawdę dobrze by było, jak by Będzin za rok był DŁUŻSZY, mimo ,że w tym roku już było nieźle, hm... AAAAA!!!! I jeszcze jedno, fajnie by było, jak by w tym roku co się zbliża nieubłagalnie były warsztaty z fletów poprzecznych, bo mówiąc szczerze BARDZO mi (i nie tylko mi) tego brakowało...
gość
Gość

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 9:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aby TojTojki były wewnątrz oświetlone.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 9:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aby prowadzący warsztaty mieli niewielkie nagłośnienie. (nie raz szeptali pod nosem, lub inni zagłuszali)
Powrót do góry
Barflaj
Gość

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 10:39 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że dużo by dało przeniesienie warsztatów (szczególnie fletowych) do jakiegoś "wewnętrza", jeżeli takie coś w ogóle na zamku da się załatwić.

A co do wykonawców, oczywiście mam parę "typów", jak marzyć to marzyć:
Danu (http://www.danu.net)
Dervish (http://www.dervish.ie).
Niech nawet tylko jeden z powyższych to będę happy Cool
Powrót do góry
Lucyś
Festiwalowy Guru!!!

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 6:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że festiwal ma tendencję do wyyyyydłuuuuużaaaaania się, także byłabym wdzięczna za utrzymanie jej. To moja osobista prośba, choć zdaję sobie sprawę z tego, że nie wszyscy są w stanie uczestniczyć w całości festiwalu z różnych powodów. Powstaje więc chyba organizacyjny dylemat. Czy rozciagnąć przyszłoroczny program w czasie tak, aby mniej elementów się ze sobą zazębiało? Czy zwiększyć ilość wykonawców? Czy położyć większy nacisk na warsztaty zarówno muzyczne, jak i taneczne? Czy też nie. Możliwości jest naprawdę wiele i pozostawiam to organizatorom. I jestem wręcz pewna tego, że się nie zawiedziemy. Wiem, iż wszystko wiąże się z kosztami ale moim zdaniem WARTO Exclamation (czy sponsorzy widzą mój apel?) Czas pędzi nieubłaganie jeśli chodzi o organizacyjne podejście do tematu, a wlecze się niemiłosiernie dla tych, którzy czekają z niecierpiwością na kolejny festiwal począwszy już od końca minionego.
W imieniu uczniów chciałabym poprosić o to, aby dzień po festiwalu mieścił się jeszcze w ramach wakacji. W imieniu wszystkich dobrze słyszących o dobre nagłośnienie. W imieniu wygłodniałych o większą ilość tańszego jedzonka w pobliżu. W imieniu dzieciaków o zatrzymanie ludzi z watą cukrową Wink itp. W imieniu tańczących o zorientowanie się, czy nie da się czegoś zrobić z nierównością terenu i z pozostawionymi (mam nadzieję, że przypadkiem) śmieciami.
Cieszmy się wszyscy, że III FMC Zamek 2005 się odbył, bo niewiele jest w Polsce tego typu imprez i starajmy się propagować kulturę celtycką wszędzie tam, gdzie jeszcze nie dotarła... lub dotarła ale się nie rozgościła jeszcze...

hmmm nie wiem, co Banshee na to ale ośmielę się napisać, że chciałabym ich usłyszeć na IV FMC. Aha i wszyscy wykonawcy mają koniecznie z płytami przyjechać Very Happy Postarajcie się, OK? I moja gorrrąca prośba do Bal Kuzest: GRAJCIE Exclamation
Retah
Festiwalowy Guru!!!

PostWysłany: Wto Paź 11, 2005 6:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewien GOŚĆ przypomniał mi właśnie o ciekawym temacie naszych ukochanych TOI TOI !!!! Więc rozważmy ta kwestie...
Na następnym festiwalu przydało by sie zeby były oswietlone...chociaż troche(moze jakies swieczki zeby byl klimat;).Po drugie było by dobrze gdyby TOI TOI takowy jako tako sie zamykał i stał na jakimś wmiare równym podłozy poniewaz w tem roku po wejsciu do kabinki odnosiła sie wrazenie hmmmm...interesujace;)(osoby z choroba morska wysiadaja;)
Po trzecie dobrze by bylo postawic ich troche wiecej .....
I to w zasadzie wszystko..... Ale nie wazne co sie stanie i ile ich bedzie to nie ma jak przezyc tak extremalna przygode jak pobyt w TOI TOI-u Wink(wszyscy doswiadczenie chyba wiedza o co mi chodzi;)
Pozzdrowionka Smile
Numer GG

Barflaj
Gość

PostWysłany: Wto Paź 18, 2005 9:31 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do listy życzeń AD 2006 dopisałbym jeszcze kapelkę Mise
Młode chłopaki, a jak grają! Jestem pod duużym wrażeniem.
Polecam posłuchanie: http://www.misemusic.com
Powrót do góry
=>Matea<=
Festiwalowy Guru!!!

PostWysłany: Sob Paź 22, 2005 1:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to na całego ! Ja cem IMG Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika  Wyślij prywatną wiadomość  Wyślij email 
Numer GG

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum www.festiwal.beltaine.pl Strona Główna -> III FMC Zamek 2005 - dyskusja POFESTIWALOWA! Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: